• Home
  • Visie, missie, waarden

Visie, missie, waarden Over ons

COMMITMENT

VO heeft oog voor Morgen

Het veranderende economische model en de nieuwe maatschappelijke parameters, de vooruitgang van de geconnecteerde artificiële intelligentie en de big data die ons nu al verrijken, zullen de manier waarop we leven en communiceren diepgaand veranderen. Ons vak als communicatiespecialist zal geherinterpreteerd worden om uit te monden in nieuwe bekwaamheden die we ons in sneltreinvaart zullen moeten eigen maken. We zullen onszelf van kop tot teen heruitvinden, zowel in onze denk- als werkwijzen, zowel wat ons aanbod betreft als inzake de concrete vertaling in nieuwe competenties. We zullen vooruitlopen op de nieuwe gedragingen, interesses en verlangens van elke contactpersoon en ons aanpassen.

Bij VO zullen we nooit oor hebben naar het idiote spreekwoord dat vroeger alles beter was. Heimwee naar het verleden is in onze ogen typerend voor diegenen die hebben opgegeven. Zichzelf elke dag opnieuw uitvinden is een fantastische uitdaging. We zijn trots dat we actieve ambassadeurs kunnen zijn voor deze ongelooflijke, permanente gedeelde kennis. We zijn blij dat we ons kunnen openstellen voor innovatie en we verheugen ons op elke nieuwe, verrijkende ontmoeting die het echte leven ons biedt. We verbinden ons ertoe om conceptueel doorheen de voortdurend veranderende wereld te reizen, zodat onze klanten de uitdagingen in hun perceptie kunnen waarmaken. Voor ons zijn dat onze teams, ons echte kapitaal. We hebben ervoor gekozen dat elk van onze medewerkers zich kan vinden in de waarden die we willen uitdragen. Respect, een open geest en ondernemerszin liggen aan de basis van alles wat we doen. Daarom willen we zinvol en opmerkelijk zijn, zoals dat in onze genen zit.

VISIE

In een wereld die voortdurend verandert, willen wij een referentiegroep zijn en blijven op het vlak van communicatie en vrijetijdsbesteding, door ons te onderscheiden dankzij een hoogstaande dienstverlening die het resultaat is van ons samenwerkingsmodel en ons duurzaam engagement.

MISSIE

Nu er overal nieuwe economische modellen ontstaan als antwoord op de uitdagingen waar onze planeet en wij als burgers voor staan, brengt VO voor haar klanten, merken en instellingen verantwoorde projecten en communicatie die zin hebben en het verschil maken. Helemaal in overeenstemming met onze waarden en tegelijk resultaatgericht. Wij zijn de eerste Belgische groep voor communicatie en vrijetijdsbesteding die ervaringsgerichte en conversational communicatie samenbrengt, wij slaan de brug tussen het virtuele en de realiteit.

WAARDEN

Onze basiswaarden zijn respect voor de ander, een passie voor ondernemen en een open geest. Vertaald naar de werkvloer zorgen die waarden voor een bedrijfscultuur waarin mensen aangemoedigd worden om gemeenschappelijke doelstellingen te halen met respect voor de basisprincipes.

Concreet betekent dat dat VO op een verantwoorde en duurzame manier te werk gaat. Geheel in lijn met de dynamiek van onze samenleving hebben wij oog voor de juiste balans tussen het welzijn van onze medewerkers, winst maken en respect voor het milieu.