Communication & Leisure group Make sense and be remarkable

Approach In Cocreation we believe

VO heeft oog voor Morgen.

Read more
In een wereld die voortdurend verandert, willen we een referentiegroep zijn en blijven op het vlak van communicatie en vrijetijdsbesteding.

Read more
VO biedt ondernemingen en instellingen verantwoorde communicatie die zin heeft en het verschil maakt, die aansluiten bij haar waarden en tastbare resultaten oplevert.

Read more
Our fundamental values are respect for others, creative passion, and open-mindednessOnze basiswaarden zijn respect voor de ander, een passie voor ondernemen en een open geest.

Read more

Companies Communication and leisure group, we combine communications with experiences and conversations, for citizens and consumers.

COMMUNICATION
Through event
Through conversion and conversation
For Belgian institutions
For the European institutions
 
In partnership with
To strengthen content
To strengthen the graphic image
To link art and brands
 
LEISURE
Exploitation
Golf - BDGC
Horeca
Production

Blog

BXL_PROPRETE_Poivron bis
05.08.2019

Orange is the new trend

Wat doe je met de resten van appels, koffie, paprika’s - kortom je voedingsafval? In de oranje zak natuurlijk! Ongeveer 40% van de inhoud van de witte zak is immers voedingsafval. Door dat afval te sorteren, wordt het dankzij industriële biomethanisering gerecycleerd tot groene energie en compost. Dat, en nog meer, leert ons de communicatiecampagne van VO Citizen, het agentschap voor publieke en institutionele communicatie van VO Group. Meer lezen
Lab
16.07.2019

De successen van het Lab

Na iets meer dan een jaar van zoeken en uitproberen, krijgen verschillende projecten die door cocreatie in het VO Lab ontstaan zijn intussen ook concreet vorm. Het Lab is ons ressource centre dat al meer dan een jaar lang de teams van de verschillende VO-agentschappen en hun klanten begeleidt. Wie een beroep doet op het Lab kan rekenen op steun tijdens het creatieve denkproces op basis van collectieve intelligentie, inzichten van interne en externe experts, documentatie en concrete handvatten, om innoverende en duurzame communicatieoplossingen te cocreëren. Meer lezen