Communication & Leisure group Make sense and be remarkable

Approach In Cocreation we believe

VO heeft oog voor Morgen.

Read more
In een wereld die voortdurend verandert, willen we een referentiegroep zijn en blijven op het vlak van communicatie en vrijetijdsbesteding.

Read more
VO biedt ondernemingen en instellingen verantwoorde communicatie die zin heeft en het verschil maakt, die aansluiten bij haar waarden en tastbare resultaten oplevert.

Read more
Our fundamental values are respect for others, creative passion, and open-mindednessOnze basiswaarden zijn respect voor de ander, een passie voor ondernemen en een open geest.

Read more

Companies Communication and leisure group, we combine communications with experiences and conversations, for citizens and consumers.

COMMUNICATION
Through event
Through conversion and conversation
For Belgian institutions
For the European institutions
 
In partnership with
To strengthen content
To strengthen the graphic image
To link art and brands
 
LEISURE
Exploitation
Golf - BDGC
Horeca
Production

Blog

Etudiants Be.Face
13.06.2019

Een nieuw zinvol partnerschap

VO Group werd begin dit jaar, in het kader van haar MVO-beleid (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), lid van de vzw Be.Face. Door dat engagement helpen we mee bouwen aan een verantwoordelijke en solidaire samenleving. Deel uitmaken van een maatschappelijke dynamiek zit verankerd in het DNA van VO. Meer lezen
Lab Frosch
22.05.2019

De kikker waagt de sprong!

Na een testfase van een jaar lanceert VO LAB in samenwerking met ons conversational marketing agentschap, Voice, een intern project. Er staan twee evenementen op stapel, die het resultaat zijn van de ideeën uit twee collectieve brainstormingsessies van VO LAB. Meer lezen