Communication & Leisure group Make sense and be remarkable

Approach In Cocreation we believe

VO heeft oog voor Morgen.

Read more
In een wereld die voortdurend verandert, willen we een referentiegroep zijn en blijven op het vlak van communicatie en vrijetijdsbesteding.

Read more
VO biedt ondernemingen en instellingen verantwoorde communicatie die zin heeft en het verschil maakt, die aansluiten bij haar waarden en tastbare resultaten oplevert.

Read more
Our fundamental values are respect for others, creative passion, and open-mindednessOnze basiswaarden zijn respect voor de ander, een passie voor ondernemen en een open geest.

Read more

Companies Communication and leisure group, we combine communications with experiences and conversations, for citizens and consumers.

COMMUNICATION
Through event
Through conversion and conversation
For Belgian institutions
For the European institutions
 
In partnership with
To strengthen content
To strengthen the graphic image
To link art and brands
 
LEISURE
Exploitation
Golf - BDGS
Horeca
Production

Blog

on the road
30.03.2018

Reportingtool voor onze EVENT-teams

2018 is duidelijk een jaar waarin we een extra inspanning willen doen, vooral voor onze dienstverlening en voor de oplossingen voor onze klanten. Daarom lanceren we een groots opgezet project en zijn we volop bezig met het uitdokteren van een reportinginstrument voor onze evenementen. Meer lezen
blog_article5_mobilite
14.03.2018

Update mobiliteitsplan VO

Voor het CSR team is het duidelijk dat mobiliteit in Brussel een probleem is maar het team is zich ook bewust van de milieu-impact van de groep. Daarom staat het mobiliteitsvraagstuk bovenaan de agenda van het CSR team. Meer lezen